Mått Johanssons Väg 1

Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 153 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal i ett utomordentligt skyltläge på en vältrafikerad gata

Denna fastighet erbjuder generösa och rymliga butiksytor, perfekta för en mängd olika handelsverksamheter. Med stora utrymmen där produkter kan exponeras på ett tilltalande sätt, ges möjligheten för butiksägare att på bästa sätt presentera sitt sortiment för kunderna. Lokalen har en area motsvarande 2153 m2 som innefattar både kontor och butiksytor. Baksidan av fastigheten har ett dedikerat inlastningsområde med en stor grind som underlättar för effektiv logistik och varuhantering. Detta gör det enkelt för leverantörer att komma in med varor och för butiksägare att organisera och optimera sin lagerhantering. Fastigheten är också inhägnad, vilket ger extra säkerhet och skydd för den som bedriver verksamhet här. Skärmtaken på fastigheten är totalt 320 kvadratmeter, varav 150 kvadratmeter är täckta. Den totala tomtytan för fastigheten är 8500 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för parkering och manövrering av fordon. Detta ger kunder och besökare enkla och bekväma möjligheter till parkering, vilket i sin tur kan leda till en ökad frekvens av besökare och potentiella kunder. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet stora butiksytor, möjlighet för enkel inlastning via baksidan, inhägnad område, skärmtak på totalt 320 kvadratmeter varav 150 kvadratmeter är täckta, och en tomt på 8500 kvadratmeter med goda möjligheter för parkering. Perfekt för den som letar efter en rymlig lokal med bra förutsättningar för att bedriva en framgångsrik handelsverksamhet. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    2153 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget är perfekt för att nå kunder, Med sin höga trafikvolym ger Mått Johanssons Väg stora skyltmöjligheter. Det logistiska läget är också en stor fördel. Med enkel tillgång till både Eskilstuna Centrum och E20 möjliggörs smidig transport både för såväl kunder som leverantörer. Det attraktiva läget innebär också närhet till andra etablerade företag och verksamheter. Sammanfattningsvis erbjuder detta läge i Eskilstuna en attraktiv möjlighet att etablera er verksamhet och dra nytta av dess strategiska läge och goda skyltläge.

Kommunikationer

Ett lättillgängligt läge med väldigt goda kommunikationer med närhet till E20.
Mått Johanssons Väg 1

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner