Kungsgatan 16

Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

982 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Lokal i Eskilstunas stadskärna!

Välkommen till Kungsgatan 17! Här finns det möjlighet att hyra lokalytor om totalt 982 kvm i Eskilstunas stadskärna. Lokalen är fördelad på tre plan. Entréplan utgörs av en öppen yta, optimal för kontorslandskap eller butiksyta. En trappa upp finns det 3 st mötesrum/konferensrum samt WC och lunchrum utrustat med pentry. En trapp ner från entré plan finns lagerytor, servicerum, omklädningsrum och WC. Lokalen är placerad i bottenplan vid korsningen mellan Kungsgatan och Fristadstorget vilket skapar ett exceptionellt skyltläge. Lokalen nås via separat entré från Kungsgatan. Goda parkeringsmöjligheter finns i närliggande parkeringshus som exempelvis i Gallerian och parkeringshuset Vildsvinet. Vid Fristadstorget finns det goda bussförbindelser samt tjänster, service, shopping, restauranger och matvarubutiker med mera. Centralstationen är placerad ca 5 minuters promenad från lokalen. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    982 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger vid hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, Fristadstorget, Centralstationen, universitetet samt Eskilstunaån.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser vid Fristadstorget och några minuters promenad till Eskilstuna Centralstation.
Kungsgatan 16

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner