Rademachergatan 17

Centrum , Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

221 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modern kontorslokal med en optimal storlek mitt i centrala Eskilstuna

Söker ni ett modernt kontor mitt i centrala Eskilstuna där det bara är att flytta in? Välkomna då till denna fantastiska lokal med fina ytskikt och en optimal area om 221kvm. Lokalen ligger i hjärtat av Eskilstuna precis intill Fristadstorget och ett stenkast från shoppingstråk. Läget erbjuder en enkelhet för pendlare från andra orter då lokalen ligger ett gångavstånd från centralstation. Kontoret rymmer ett stort och öppet kontorslandskap med ett gott ljusinsläpp. I anslutning till denna yta finns ett ordentligt kök med inbyggda mikrovågsugnar som håller en hög standard. Idag rymmer lokalen även tre kontorsrum i olika storlekar som med enkelhet kan nyttjas som mötes- och konferensrum. Vidare rymmer lokalen två toaletter samt ett separat duschutrymme med kakel och klinker. Samtliga ytor är i mycket gott skick. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    221 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning med tillhörande konferens- och kontorsrum. Lokalen har två toaletter och ett pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i hjärtat av Eskilstuna precis intill Fristadstorget. Här finns populära restauranger och shoppingstråk. Ett stenkast ifrån ligger Mälardalens Universitet och Eskilstunaån.

Företag i närheten:

All form av närservice finns i Eskilstuna stadskärna i form av butiker, restauranger och övriga tjänsteföretag.

Kommunikationer

Busshållplatser finns precis utanför lokalen samt gångavstånd till Eskilstuna centralstation.
Rademachergatan 17

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner