Kungsgatan 10

Centrala Eskilstuna , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

195 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Kontorslokal vid Kungsgatan i Eskilstuna

Välkommen till Kungsgatan 10! Här finns det möjlighet att hyra en kontorslokal om 195 kvm. Kontorslokalen utgörs av 6st kontorsrum och ett större mötesrum/utbildningsrum. Lokalen är utrustad med WC och RWC samt lunchrum med pentry. Lokalen är placerad på plan 2 med och nås via gemensam entré från Kungsgatan och sedan via hiss eller trappa. I anslutning till Kungsgatan finns det service, shopping restauranger, gym, samt goda bussförbindelser. Eskilstuna Centralstation är placerad ca 5 minuters promenad från Kungsgatan 9. Parkeringsmöjligheter finns inom några minuter promenad i Gallerian och parkeringshuset Vildsvinet. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    195 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger vid hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, Fristadstorget, Centralstationen, universitetet samt Eskilstunaån.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser vid Fristadstorget och några minuters promenad till Eskilstuna Centralstation.
Kungsgatan 10

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner