Rademachergatan 1

Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 826 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Skola, vård & omsorg
Välkommen till Rademachergatan 1! Här finns det möjlighet att hyra kontorsytor om totalt 828 kvm. Kontorslokalen på plan 5 disponerar flera större öppna landskap, kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och en spektakulär yta med massivt ljusinsläpp. Generellt gott om ljusinsläpp med fina vyer över Eskilstuna takåsar och Eskilstuna ån. Lokalerna kan anpassas och iordningställas efter behov och önskemål. Parkeringsplatser i direkt anslutning till en utav de två entréerna från Gallerians parkeringshus. Rademachergatan 1 ligger i dirket anslutning till Fristadstorget där goda bussförbindelser finns samt service, shopping, restauranger och matvarubutiker med mera. Goda parkeringsmöjligheter finns i direktanslutning i parkeringshuset Gallerian som nås via den gemensamma trappen och hissen. Centralstationen är placerad ca 10 minuters promenad från kontoret. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 826

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger vid hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, Fristadstorget, Centralstationen, universitetet samt Eskilstunaån.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser vid Fristadstorget och några minuters promenad till Eskilstuna Centralstation.
Rademachergatan 1

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner