Vårby allé

VÅRBY
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

173 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i Hjärtat av Vårby Gård Centrum

Letar du efter det perfekta kontoret med det bästa läget i Vårby? Nu kan vi erbjuda denna fräscha lokal i Vårby Gård Centrum som erbjuder en optimal arbetsmiljö för dig som söker ett välplanerat och trivsamt kontor med närhet till allt du behöver. Med bekvämligheter som en bred serviceutbud i fastigheten, inklusive två timmars fri parkering i garaget och bara ett stenkast från tunnelbanan, får du en smidig och effektiv arbetsdag.

Ytor

  • Total yta:

    173 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Placerat intill Vårby Gårds tunnelbanestation och med direkt närhet till E4, är detta kontoret perfekt positionerat för både arbete och vardagshandel.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns tillgänglig genom separat kö.

Närservice:

Med närheten till olika bekvämligheter som restauranger, caféer, apotek, frisör ,tandläkare, Ica och dagligvaruhandel erbjuder centrumet en omfattande service för både medarbetare och besökare till ert kontor.

Kommunikationer

Tunnelbanestationen och busshållplatsen Vårby Gård ligger precis intill centrumet vilket är enkelt för både anställda och besökare att ta sig hit.
Vårby allé

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder