Dialoggatan 1

HUDDINGE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

774 - 1 440 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kungens Kurva, ett växande område.

Kontorsytor i flexibla storlekar. Här finns möjlighet att påverka lokalens utformning. I dagsläget till större delen rumsindelad. Luftiga gemensamhetsytor, pentry och flertalet toaletter. Möjlighet till korttidsförhyrning. Avstående från besittningsskydd. Förhyrning möjligt max t.o.m 2028-12-31

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 774 1 440

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Förbifart Stockholm håller just nu på att byggas och kommer göra detta till toppläge direkt intill Stockholms största handelsplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

I Kungens Kurva finner du ett stort utbud av restauranger, shopping och diverse service

Kommunikationer

Fastigheten ligger med bra anslutning till E4/E20 vilket är ett perfekt läge för dig med bil. Flertalet bussar med täta avgångar finns i området.
Dialoggatan 1

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder