Carl Skottsbergs gata 22B

Göteborg , Göteborg
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

6 500 - 10 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Hyr lokaler för utbildning eller kontor - granne med Botaniska trädgården

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 6 500 10 000

Utförande

Byggår:

1995

Planlösning:

Nu finns möjlighet att hyra hela eller delar av denna fastighet för utbildning och/eller kontor i unikt läge som karaktäriseras av lummig grönska och en lugn harmonisk miljö. Här blir ni granne med Botaniska trädgården, naturreservatet Ängsgården och Slottsskogen. Fastigheten är på totalt ca 10.000 kvm med moderna utbildningssalar och hörsal för upp till 150 personer. På området finns 44 p-platser.

Omgivning

Omgivning/natur:

Änggården 34:2 ligger i direkt anslutning till Göteborgs botaniska trädgård och Slottsskogen.

Kommunikationer

Fastigheten nås med kollektivtrafik via spårvagn till hållplatsen Botaniska trädgården eller buss till Annedalskyrkan. Hit går också Dag Hammarskjöldsleden samt cykelvägar i många väderstreck.
Carl Skottsbergs gata 22B

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter