Tallgatan 14

Sundbyberg , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

115 m²

Hyra

Tillträde

efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lättillgänglig lokal i markplan med egen ingång. Närhet till kommunikationer både Sundbyberg och Solna.

Lokal med flera användningsområden. Närhet till kommunikationer.

Ytor

  • Total yta:

    115 m2

Ekonomi

Tillträde:

efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Lättillgänglig lokal med egen ingång i markplan. Lugnt och trevligt läge mellan Tulegatan och Sturegatan, nära kommunikationer och centrum såväl till Sundbyberg som till Solna. Denna lokal är fördelad på två plan med ca 75m2 i markplan samt 40m2 en trappa ned. Övre planet disponeras av en stor öppen yta med plats för 6-8 kontorsplatser alternativ butiksyta med plats för kassa/disk. Ett förråd/arkivrum om ca 15m2. I nedre plan finns ett pentry, matplats samt kombinerat mötesrum/lounge utrymme. Ny bra mekanisk ventilation Larm finns Internet via Telia.

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Man parkerar enkelt längs med gatorna intill fastigheten

Närservice:

På kort promenadavstånd ligger Sundbybergs Centrum där det finns ett stor utbud av service såsom restauranger, caféer och matbutiker, gym samt övrig service man behöver även Solna C ligger inom promenadavstånd ca 20 min.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge då Sundbyberg är en knutpunkt med både pendeltåg, tunnelbanestation samt tvärbana som nås med en kort promenad.
Tallgatan 14

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB