Storgatan 26

Solna , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lättillgänglig fin lokal i markplan, bra strategiskt läge med nära access till Solna Centrum, Essingeleden och kommunikationer.

Lokal med flera användningsområden. Stor öppen yta med ett mötesrum. Hyr lokal i Solna Sverigers företagsvänligaste klimat.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltläge
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Antal rum:

3

Planlösning:

Lättillgänglig lokal i markplan med närhet till Solna Centrum, Västra Skogen, lättillgängligt för den bilburna från Essingeleden. Lokalen lämpar sig främst som kontor men kan även nyttjas för andra verksamheter tidigare har lokalen nyttjas för utbildning innan som kontor och för coachning tidigare för mottagning/butik för besökare inom säkerhet och validering för identifieringar. Ytan utgörs av en större yta med plats för ca 8 skrivbord. Två mötesrum Modernt pentry med möjlighet till matplats Två wc varav en med dusch Ytskikten utgörs av vitmålande väggar, ett nytt undertak med infälld belysning samt textilmatta i grått. Internet från Ownit finns indraget i lokalen Larm från Sector alarm finns möjlighet att överta.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Du parkerar enkelt i området kring fastigheten en p-plats finns att hyra samt garageplatser i föreningen intill.

Närservice:

I fastigheten finns ett välbesökt gym, rakt över gatan finns en trevlig lunchrestaurang samt kemtvätt med skrädderi. Populära Restaurang Asplund är belägen endast 5 min bort. Vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ytterligare ett gym, Ica, hotell, flertalet restauranger, konditori samt i Solna centrum endast 8 min promenadväg finns all service man kan önska och behöver.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Solna Centrum och Västra Skogen ligger på bekvämt promenadavstånd på endast ca 8 minuter. Flertalet bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med närhet till Pampaslänken, Essingeleden och Frösundaleden.
Storgatan 26

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB