Torestavägen 2

Folkesta Handelsområde , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

489 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Attraktiv lokal i populära Folkesta handelsområde!

Tillfälle att hyra en praktisk verksamhetslokal i ett av Eskilstunas mest populära handelsområden. Folkesta handelsområde ligger precis i anslutning till E20, här finns väletablerade företag så som Jula, Willys, Rusta och Byggmax. I fastigheten får ni den populära veterinärkliniken ReDog samt Mälardalens VVS som grannar. Denna lokal ger er verksamhet maximal exponering ut mot en vältrafikerade Folkestaleden som trafikeras av nästan 7 000 fordon dagligen. Lokalen disponerar totalt ca 489 m² och utgör en större lageryta i markplan med en generös takhöjd, vilket möjliggör smidiga lagerhanteringar alternativt butiksytor och nås via en vikport om 4 x 4 m (b x h). Vidare utgörs ytan av låglager, personalrum med kök samt även omklädningsrum med både toalett och dusch i direktanslutning till lagerytan. I anslutning till fastigheten finns det en fantastisk markyta för uppställning som ligger med direkt exponering mot rondellen i handelsområdet. Lokalen kan anpassas efter tilltänkt hyresgäst behov och önskemål. Gott om parkeringsplatser alldeles utanför fastigheten. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    489 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i anslutning till Folkesta Handelsområde. Här kan du handla kläder och hos Åhlens Outlet, mat hos Willys, hem- och fritidsprodukter hos både Rusta och Jula samt byggvaror hos Byggmax. Sportartiklar hittar ni hos Stadium Outlet. Hos Lekia hitter ni leksaker och så har Hemtex flyttat in med heminredning. För alla häst-, hund- och smådjursintresserade finns Tuna Zoo och Hööks. För den hungrige finns Sibylla, välkänd snabbmatskedja. Här finns även OKQ8, en tankstation "Minipris" och en tvättanläggning.

Företag i närheten:

Väletablerade företag finns i området så som Willys, Rusta, Jula och Byggmax.

Vägbeskrivning:

Till lokalen är det är lättast att ta sig med bil. Lokalen ligger enkelt till mellan Folkestaleden och E20 i utkanten av Eskilstuna.

Torestavägen 2

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner