Fålhagsleden 57 a

Boländerna , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med egna rum i trevlig fastighet

8 rymliga kontorsrum i ljus kontoslokal med genomgående ekparkett. Beläget på plan 2 med fint ljusinsläpp, picnicbänkar på gården invid grönytor. Elbilsladdare på gården.

Övrig information

Övrigt:

Strategiskt belägen i Boländerna med goda kommunikationer för bil och buss med endast en kvarts promenad från Resecentrum. Med grönska in på knuten har du trevliga promenadstråk till lunchrestauranger och övrig service. Fastigheten är fritt belägen med trevlig utsikt mot flera väderstreck.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

8 cellkontor och konferensrum, förråd, WC, HWC med duschkabin, vilrum och pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Främre Boländerna är ett expansivt område som nu omvandlas från industri till kontorsområde.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering för anställda, besöksparkering med p-skiva.

Kommunikationer

Lättillgängligt läge, nära Tycho Hedéns väg och E4, busshållplats intill fastigheten för linje 6,10 och 11, ca 1 km från Resecentrum.
Fålhagsleden 57 a

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum