Fyrislundsgatan 68

Fyrislund , UPPSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

271 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Effektiv kontorslokal i bra lätttillgängligt läge.

Effektiv kontorslokal i bra lätttillgängligt läge.

Övrig information

Övrigt:

Huset ligger i ett mycket bra skyltläge coh lättillgängligt läge, nära Tycho Hedéns väg och E4 och innehåller idag 6 lokaler bestående av mestadels handel men även kontorsytor, hyresgäster idag är bl a. Uppsala Kommun, Certego, Nordsjö färg, Hi fi experience, Boulehall, Golfbutik.

Ytor

  • Total yta:

    271 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett populärt område för företag. Här finns bl a gym, restauranger mm. För den som vill motionera finns det gott om grönområden och fina promenadstråk. Fyrislund ligger i direkt anslutning till Boländernas handelsområde som erbjuder all önskvärd service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering

Närservice:

Det mesta finns i närområdet.

Kommunikationer

Busshållplats vid Fyrislundsgatan/Fålhagsleden.
Fyrislundsgatan 68

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum