Argongatan 8

MÖLNDAL
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

288 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kombilokal i Mölndal

Välkommen till denna väldisponerade kombilokal i markplan på Argongatan 8! Här finns möjligheten att etablera er verksamhet i Åbro industriområde. Ytan erbjuder en uppdelning av en generös lagerdel med port samt kontorsutrymmen med butiksdel. Tillhörande finns även 2 separata toaletter samt omklädningsrum för personalen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    288 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Beläget i ett populärt område med närhet till de stora trafiklederna som sträcker sig mot Oslo, Malmö, Stockholm och Borås. Närheten till stora trafikleder gör det till en attraktiv plats för affärsverksamhet och erbjuder utmärkta möjligheter till både lokal och regional expansion.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Bland annat ligger köpcenter 421 i närområdet.

Kommunikationer

Argongatan har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.
Argongatan 8

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder