Argongatan 2C

MÖLNDAL
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

415 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Labb och kontorslokal med uppdaterade ytskik

Välkommen att kontakta oss för att höra mer om denna yteffektiva yta som med genomgående ljusinsläpp över hela lokalen kan bli ditt företags nya hem. De välplanerade kontorsutrymmena kompletteras effektivt med utrymme som idag används som "labb-verksamhet". Här finns tillräckligt med plats för arbetsstationer, mötesrum, och avskilda kontor, allt för att skapa en arbetsmiljö som inspirerar.

Ytor

  • Total yta:

    415 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på gränsen mellan Högsbo industriområde och Mölndal Eklanda. Högsbo-Sisjö industriområde är ett av Nordens största företagsområde.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer du direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.
Argongatan 2C

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder