Stekelgatan 2

Valdemarsro , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 - 983 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Stekelgatan 2 - Modern 983 kvm kontors- och lagerlokal. Se 360-visning.

Välkommen till Stekelgatan 2 – en fantastisk möjlighet för företag som söker en imponerande och funktionell lokal. Denna lokal erbjuder inte bara en imponerande totalyta på 983 kvadratmeter, utan också en perfekt balans mellan kontor och lageryta. Med 516 kvadratmeter dedikerad till kontorsutrymmen och ytterligare 467 kvadratmeter för lagring och logistik har ditt företag alla förutsättningar för framgång.

En lokal på totalt 180 kvm finns också tillgänglig i huset. 

Lokalens moderna design och stora fönster skapar en ljus och inbjudande arbetsmiljö. Denna uppmärksammade detalj säkerställer inte bara en behaglig arbetsplats, utan ger också möjlighet till naturligt ljusinsläpp som bidrar till ökat välbefinnande och produktivitet.

Med en rymlig lastport blir det enkelt att hantera in- och utlastning av varor och material. Den inhägnade gården erbjuder också gott om utrymme för parkering och möjliggör en trygg och bekväm arbetsmiljö för både anställda och besökare.

Läget på Stekelgatan 2 är oslagbart. Med närhet till motorvägen och stadens centrum erbjuds enkel och snabb kommunikation för ditt företag. Detta ger inte bara fördelar för personalen som enkelt kan pendla till och från jobbet, utan också för att betjäna dina kunder och leverantörer på ett effektivt sätt.

Sammanfattningsvis är lokalen på Stekelgatan 2 det perfekta valet för företag som värdesätter moderna och funktionella ytor. Med 516 kvadratmeter kontor och 467 kvadratmeter lageryta finns gott om utrymme för att möta dina företagsbehov. Ljusa och luftiga miljöer, lastport, inhägnad gård och goda parkeringsmöjligheter skapar en bekväm och produktiv arbetsplats. Missa inte chansen att göra denna lokal till din företags nya hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla de fördelar som Stekelgatan 2 har att erbjuda!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 110 516
Lager & logistik 70 467

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Parkering
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Moderna kontors- och lagerytor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Grönska och natur i området.

Företag i närheten:

Omron Electronics, WeWork Elservice, El-kompaniet, Elpågarna, Skyltcompaniet, Dygnet Runt-städ med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns på fastigheten.

Närservice:

Närhet till Stora Bernstorp med stort utbud.

Skyltläge:

Mycket bra.

Kommunikationer

Nära till motorväg och busshållplats.
Stekelgatan 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner