Hohögsgatan 10

Videdal , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

740 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Letar du efter en rymlig lagerlokal i en strategiskt belägen plats i Malmö? Då har vi den perfekta lokalen till dig! Hohögsgatan 10 har en lagerlokal som är perfekt för ditt företag.

Med en area på 740 kvm, finns det gott om plats för att lagra dina produkter. Lokalen har en port vilket gör det enkelt att lasta och lossa varor. Det finns också en stor uppställningsyta utomhus där du kan parkera dina bilar.

I lokalen finns även ett kontor inbyggt, här finner du även pentry och flera toaletter.

Lokalen är lätt att nå med bil och det finns också mycket goda kommunikationsmöjligheter, precis utanför finns busshållplats.

Kontakta oss för mer information och visning, vi hjälper dig gärna att hitta en lösning som passar just dina behov och förväntningar.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 590
Kontor 150

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns på fastigheten.

Hohögsgatan 10

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner