Johanneslustgatan 12

Johanneslust , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Få din träningsverksamhet till nästa nivå på Johanneslustgatan i Malmö!

Denna exceptionella lokal erbjuder en imponerande träningssal på 214 kvm, perfekt för att skapa en inspirerande och funktionell träningsmiljö. Med gott om utrymme för utrustning och gruppträning, är detta en idealisk plats för träningsrelaterade verksamheter.

Förutom den generösa träningssalen, har lokalen också biytor som kan anpassas efter dina behov. Skapa ett mysigt loungeområde för medlemmarna att koppla av i efter sina pass eller en kontorsyta för de anställda. 

Beläget på Johanneslustgatan, har denna lokal utmärkt synlighet och tillgänglighet för både lokalbefolkningen och förbipasserande. Med närhet till kollektivtrafik och andra bekvämligheter, är detta en plats som kommer att locka till sig en mångfald av träningsentusiaster.

Det finns goda möjligheter för synergier tillsammans med Friskis & Svettis och ni har även möjlighet att få en egen ingång till lokalen. 

Ta chansen att skapa din drömträningsanläggning i denna fantastiska lokal på Johanneslustgatan i Malmö. Kontakta oss idag för att boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 86
Träningssal 214

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Reception
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Bjurfors, Re-New AB, Järnaffären i Malmö, Accus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns på fastigheten.

Närservice:

LIDL, Lucu Food, Matverkstaden på Lokstallarna.

Kommunikationer

Här finns goda förbindelser med kollektivtrafik.
Johanneslustgatan 12

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner