Västra Esplanaden 9 A-B

City , Växjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

390 m²

Hyra

Tillträde

2024-09-01

Beskrivning

  • Kontor

Funktionell kontorslokal på högt läge

Äntligen kan vi åter erbjuda en lokal på 390 kvm i city! Läget på plan 5 erbjuder en fantastisk utsikt över staden med dess service och utbud runt knuten. Lokalen är designad för att möta allas behov med flera enskilda kontor och mötesrum, vilket ger möjlighet till både koncentration och samarbete. Mitt i lokalen finner du ett större konferensrum som utgör navet för möten och samlingar. Lokalen har även en välkommande entré. Det finns flertal toaletter och ett rymligt pentry för era medarbetare. Denna lokal erbjuder enastående möjligheter för företag som söker en central plats med gott om utrymme och bekvämligheter i närheten. Med en imponerande storlek och en mångsidig yta är det här den perfekta platsen för att växa och utveckla din verksamhet. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsbyggnad i upp till fem våningar med underjordiskt garage. Effektiva lokaler som lätt kan anpassas beroende på verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    390 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-09-01.

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.

Närservice:

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Kommunikationer

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.
Västra Esplanaden 9 A-B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum