Storgatan 40

City , Växjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

66 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lagerlokal mitt i city

Nu har vi möjligheten att erbjuda en lagerlokal om 66 kvm belägen mitt i Växjö city med lastbrygga. Lokalen lämpar sig som lager eller större förråd. Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Butiksfastighet med Centrumgalleria i bottenvåning samt delvis källare, på våningsplanen ovanför finns kontor. En mindre del utgörs av bostadslägenheter med loftgång. Dessutom finns ett stort parkeringshus i flera plan.

Ytor

  • Total yta:

    66 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Det blir inte mer centralt än detta. Fastigheten ligger i Växjös stadscentrum och har utöver den egna gallerian mängder av butiker, restauranger, caféer och kultur runt knuten. En kort promenad bort ligger vackra Linnéparken som är en del av Växjö stadspark, ett fem kilometer långt promenadstråk runt Växjösjön.

Närservice:

Gallerian som ligger i fastighetens bottenplan har utöver shoppingmöjligheter ett gym, apotek och ett systembolag. Eftersom fastigheten är så centralt placerad finns det mesta i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.

Kommunikationer

Järnvägsstationen och resecentrum ligger bara 600 meter från fastigheten. Stationen ingår i Kust till kust-banan som går mellan Kalmar och Göteborg, och genom Öresundstågstrafiken finns goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. Växjö Airport är bara 30 minuter bort. Eget parkeringshus finns i fastigheten.
Storgatan 40

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum