Kungsgatan 17

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

358 m²

Hyra

Tillträde

Q2 2024/Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Modern kontorslokal i en anrik fastighet!

Välkommen till denna fina byggnad som är ritad av Ivar Tengbom, på 1 trappa finner du denna trevliga kontorslokal om 358 kvm. Lokalen är välplanerad med två stora arbetsytor, den ena med utsikt över Kungsgatan och den andra med ett stort glasatrium ovanför som bidrar till en härligt ljusinsläpp. Intill entrén finner du en stort representativt konferensrum, det finns även 3 inbyggda telefon/teamsrum samt 3 mötesrum i varierande storlek. Lokalen binds ihop med ett öppna köket som ligger mellan de två arbetslandskapen. Utöver det smakfulla ytskikten, exklusiva materialvalet så håller lokalen en hög teknisk standard! Kontakta ansvariga mäklare för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    358 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q2 2024/Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 17

Byggår:

1921

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

1

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotellkoncept, shopping, mat och kultur.

Kommunikationer

Bussar: Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen T-bana: Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan)
Kungsgatan 17

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB