Bäckvägen 17

Edsberg , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

804 m²

Hyra

Tillträde

Under 2024 ef överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Hyr lokal i Sollentuna kommunen med ett av Sveriges bästa företagsklimat!

Kombilokal med lager/verkstad plus kontorsdel, 2 stora portar  lättillgänglig för i och urlastning. Mindre del kontor i fint skick.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200
Lager & logistik 604

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Under 2024 ef överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Perfekt kombilokal med flera användningsområden såsom lager i kombination med kontor, enklare verkstad, lager med kundmottagning och butik. Lokalen är belägen i markplan med entré såväl i anslutning till kontoret som till lagerdelen plus 2 stora portar för lättillgänglig in och urlastning. LAGERDELEN är en öppen yta om ca 600kvm endast pelare. Två stora portar om 3x4,5m plus en vanlig entrédörr, utöver finns en mindre port med lastbord på främre sidan. Oljeavskiljare finns installerat. I lagerdelen finns takfönster vilket möjliggör ljus för ev arbetsplatser. En wc samt en dusch. KONTORSDELEN utgörs av en yta om ca 200kvm med en trevlig entré och loungeyta för antingen kunder eller socialt umgänge. 4 kontorsrum varav plats för två skrivbord i 2 av dem. Mötesrum för ca 8 personer Ett modern pentry med diskmaskin, plattor, inbyggd mikro, kyl/frys En stor wc med dusch samt omklädningsrum 2 mindre wc samt städförråd med vatten. Fiber finns Larm God ventilation.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Mycket bra lastmöjligheter med 2 stora portar.

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Omgivning/natur:

Sollentuna kommun är en stor kommun här finns en mix av bostäder, kommersiella fastigheter, ca 4000 små som stora företag som innefattar stort serviceutbud. Sollentuna är en av Sveriges företagsvänligaste kommuner. Kommunen är i topplaceringen i Svenskt Näringslivs ranking.

Företag i närheten:

Soft Goat by Malina, Renta, Mekonomen, Danshuset, Hällgren Nord, Conapto, Guson Däck

Parkeringsmöjligheter/garage:

I anslutning till fastigheten finns parkeringar att hyra.

Närservice:

I närområdet finns service såsom lunchrestauranger, Sats gym, OKQ8, frisör, djurklinik, kemtvätt, Lidl bl.a. Med bil tar man sig snabbt till Häggviks handelsområde där det finns ett stort serviceutbud.

Kommunikationer

För den bilburna nås fastigheten på bara några minuter när man svänger av från E4 via Norrortsleden mot Edsberg. Från Norrtull nås fastigheten på 15 min, Arlanda 25 min. För dig som åker kollektivt finns busshållplats ute vid Danderydsvägen där flertalet bussar trafikerar till Sollentuna eller Häggvik station.
Bäckvägen 17

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB