Sveavägen 46

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 268 m²

Hyra

8 500 kr/m²/år. Befintligt skick - andrahand

Tillträde

Snabbt tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Representativt kontor med 500 kvm terrass, möjlighet till snabbt tillträde och flexibelt avtal

Nu finns 3 268 kvm på Sveavägen 46 ledigt med egen terrass om 500 kvm när Klarna väljer att minska sina ytor. 

Lokalen är från början anpassad för ett företag med höga krav på lokalens standard som bland annat uttrycker sig genom exklusiva materialval så som valnötspartier.

Ljus och fräsch lokal med en generös takhöjd om ca 2,9 m.

Då lokalen är relativt nyanpassad med exklusiva materialval finns goda möjligheter att ta över lokalen i befintligt skick med ett snabbt tillträde.

Lokalen kan även sammankopplas med andra vakanta ytor i fastigheten för hyresgäster som önskar större ytor sammanhängande ytor. Lokalen kan eventuellt även delas i mindre enheter för rätt intressent. Ta kontakt för dialog om möjligheter.

En lokal som bäst upplevs på plats - välkommen på visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 3 268 8 500

Ytbeskrivning

Plan 7 - 3268 kvm

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Snabbt tillträde

Utgångshyra kr/m2/år:

8500

Hyresinformation:

Befintligt skick - andrahand

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Träsket 17

Byggår:

1942

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

7 av 8

Planlösning:

Befintlig rumsindelad planlösning.

Teknisk information

Takhöjd:

2,9 m

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Urban Green har skapat en stor och inbjudande takpark med möjlighet att ta en lunch, AW eller liknande - allt i regi av Urban Deli.

Företag i närheten:

Urban Deli, Klarna, Fora, SAP, Convendum m.fl.

Närservice:

Nobiskoncernen finns på plats med sitt hotell Miss Clara som erbjuder 92 rum i den äldre delen av kvarteret. Vägg i vägg finns den napoletanska lyxpizzerian Giro. Urban Deli har café, restaurang och saluhall i gatuplanet. I nedre butiksplan finns även Hotel With.

Skyltläge:

Fantastiskt skyltläge mot Sveavägen!

Kommunikationer

Fastigheten ligger alldeles i anslutning till gröna linjens t-banestation Hötorget och alldeles utanför entrén stannar flertalet innerstadsbussar. Det är promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar. Fastigheten ligger också nära Klarastrandsleden, vilket gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.
Sveavägen 46

Om Tenant & Partner AB

Tenant & Partner är ett privatägt bolag och sedan starten 1992 har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Vi är hyresgästens lojala samarbetspartner och ansvar för helheten i skapandet av den framtida arbetsplatsen - från första möte till färdig och inflyttad lokal. Vi hjälper till att utforma lokaler som stödjer verksamheten, ställer krav mot fastighetsägare och motparter och förhandlar. Vi upprättar professionella hyresavtal till marknadens bästa villkor. Vi ansvarar även för den förändring som behöver ske för att integrera nya arbetssätt. Välkommen att vända dig till oss på Tenant & Partner - Tillsammans skapar vi ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv!

Tenant & Partner AB

Box 22568, Norr Mälarstrand 14

104 22 STOCKHOLM

www.tenantandpartner.com

Fler annonser från Tenant & Partner AB