Voltgatan 7

Sigtuna , Arlandastad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

188 m²

Hyra

Kontakta Croisette.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Modernt kontor med tillhörande lager i Arlandstad!

På Voltgatan finner du denna ljusa lokal i utmärkt skick. Belägen på andra våningen i byggnaden, är denna lokal tillgänglig via en lasthiss med en kapacitet på upp till 1 000 kg, vilket möjliggör enkel och effektiv hantering av varor och utrustning.

Kontoret utstrålar modernitet och funktionalitet med sina välplanerade enskilda kontorsrum, praktiska mötesrum och gemensamma utrymmen som främjar samarbete och kreativitet. Dessutom erbjuds en angränsande yta som smidigt kan omvandlas till lagerutrymme för extra flexibilitet och bekvämlighet.

För de som behöver förvara värmekänsliga varor, finns möjlighet att upprätthålla en behaglig temperatur på cirka +16°C i lokalen, vilket säkerställer optimal förvaring under alla förhållanden.

Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företags behov!



Övrig information

Övrigt:

Arlanda flygplats ligger i Sigtuna kommun. 25 miljoner människor reser årligen via flygplatsen som är en tillväxtmotor och ett nationellt intresse. I ett gott samhällsbygge är goda kommunikationer avgörande för att människor ska kunna leva ett fritt liv. Genom samarbetet Arlandaregionen verkar kommunerna kring flygplatsen för att förbättra infrastrukturen och göra flygplatsen till navet i Skandinavien.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 80
Lager & logistik 108

Ytbeskrivning

Moderna lokaler med ljusa ytskikt.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Efter överenskommelse.

Hyresinformation:

Kontakta Croisette.

Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Rumsindelat kontor, med tillhörande lagerytor.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen är lättillgänglig och väl synlig från väg 236 som är den mest trafikerade sträckan mellan Sigtuna och Arlandastad.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Flera fina naturreservat finns i närheten av fastigheten, med upplysta spår.

Företag i närheten:

Swedol, Malmbergs, Sigtuna Bil, Ö&B, Heat, Bilprovningen m.fl.

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

Från avfarten Märsta på E4, kör söderut på Märstagatan mot Stationsgatan. Fortsätt rakt fram på Märstagatan och följ skyltarna mot Arlandastad. Sväng höger på Arlandastadsvägen och följ den till en rondell. Ta andra avfarten i rondellen för att fortsätta på Arlandastadsvägen. Kör på Arlandastadsvägen tills du når en korsning med Voltgatan. Sväng vänster på Voltgatan och håll dig till höger. Efter några hundra meter kommer du att nå Voltgatan 7 på din högra sida.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil och linjetrafik.
Voltgatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner