Tornvägen 17A

Arlanda , Stockholm-Arlanda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

176 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Hyr ljusa och fräscha kontorslokaler med närhet till resten av världen! Lokalen är belägen vid området kring Arlanda Airport.

Nu finns möjlighet att hyra fina kontorslokaler vid den nya flygplatsstaden Arlanda Airport. Kontorslokalerna har ljusinsläpp från två väderstreck och har stora fönser.

Lokalen har tre mindre kontorsrum, ett större rum med en öppen arbetsyta, ett konferensrum, RWC, WC, städrum, pentry och matsal.

Välkomna att kontakta oss för mer information eller visning!

Ytor

  • Total yta:

    176 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

7

Planlösning:

Lokalen har en blandad planlösning med både öppna och stängda arbetsytor.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

McDonalds, Pressbyrån, Bastard Burgers, Taco Bar och O´Learys.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkering i området.

Närservice:

Lokalen är belägen precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att ni har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Kommunikationer

Närhet till järnvägsstationerna Arlanda södra och Arlanda norra. In till Stockholm City tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Det tar lika kort tid att ta pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens medarbetare. På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på 2,5h, Amsterdam ligger endast 2h bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.
Tornvägen 17A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner