Jungmansgatan 12

Västra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

65 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Välkommen till Jungmansgatan 12 i pulserande Västra Hamnen, Malmö!

Denna 65 kvadratmeter stora lokal är perfekt för dig som söker en mångsidig och välbelägen plats för ditt företag eller verksamhet.

Lokalen erbjuder en rymlig och blandad planlösning som ger dig möjlighet att skapa den perfekta miljön för din verksamhet. Med generösa ytor kan du anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål.

Stora fönster längs ena sidan av lokalen släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Lokalen har en modern och välutrustad layout, inklusive ett praktiskt köksområde och två toalettutrymmen för både personal och besökare.

Beläget i Västra Hamnen, en av Malmös mest dynamiska och eftertraktade områden, ger denna lokal dig närhet till ett brett utbud av restauranger, butiker och andra företag. Dessutom har du utmärkta kommunikationsförbindelser med både bil, kollektivtrafik och cykelvägar.

Oavsett om du driver en butik, kontor, studio eller annan verksamhet, så ger denna lokal dig flexibiliteten att förverkliga dina visioner och mål.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    65 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (varm)
Kök/pentry
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Utanför fastigheten ligger Ribersborgs strand samt hela Västra hamnen havspromenad.

Företag i närheten:

Kockums fritid, Graffitti Cafe, Ica Maxi Västra Hamnen, Apotek.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns utanför fastigheten på Kockums fritid. Parkeringshus i World Trade Center.

Närservice:

Masttorget ligger ca 150 meter från fastigheten och där hittar du Ica Maxi, apotek, restauranger, caféer, frisör etc.

Jungmansgatan 12

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner