Lilla Varvsgatan 31

Västra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

67 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nybyggd butiks- eller kontorslokal.

Nu har du chansen att ta del av denna nyproducerade pärla med generöst ljusinsläpp och en atmosfär som andas kreativitet och innovation. Belägen i det pulserande Västra Hamnen erbjuder denna lokal det bästa av två världar – nära både citylivet och det friska havet.

Med Varvsparken som granne får du inte bara en arbetsplats, utan en levande och trivsam miljö att verka i. Perfekt för att låta idéerna flöda och kreativiteten blomstra!

Lokalen är väl tilltagen med sina 67 kvm och är utrustad med allt du behöver för att trivas och arbeta effektivt. Här finns ett praktiskt pentry för de små pauserna och en tillgänglighetsanpassad toalett för ökad komfort. Dessutom är fiber förberett, så du kan surfa på internet utan avbrott!

Missa inte chansen att skapa ditt drömföretag eller expandera din verksamhet i denna fantastiska lokal. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och ta steget mot en inspirerande arbetsplats i Västra Hamnen!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    67 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Skyltfönster
RWC

Utförande

Byggår:

2024

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen planlösning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vackert och rogivande.

Företag i närheten:

Ica Maxi, Systembolaget, Subway, Apotek, Curry Republic med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns i närområdet.

Närservice:

Stort utbud på Matstorget.

Skyltläge:

God synlighet.

Kommunikationer

Finns gott om bussförbindelser i området.
Lilla Varvsgatan 31

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner