Riggaregatan 53

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

677 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med havsutsikt och god kommunikation

Välkomna till detta välplanerade kontor på plan 4 med havsutsikt och genomgående planlösning. Hit är det enkelt att ta sig både med bil, cykel och buss. Var femte minut lämnar flertalet busslinjer hållplatsen på andra sidan vägen och både cykelparkering samt garageplatser finns på fastigheten. Kontakta oss för mer information och bokning av visning. Söker ni större eller mindre? Kontakta oss så ser vi över ert behov.

Ytor

  • Total yta:

    677 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Med havet och Scaniaparken som granne ligger denna fastighet med dess ståtliga huskropp. Med ett gott utbud av både kommunikationer, service, restauranger och närhet till hav och park har ni det mesta man kan önska sig för att skapa en bra arbetsvardag. Ett plus är goda parkeringsmöjligheter och goda förbindelser mellan Malmö central och fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset och strax utanför fastigheten finns en generös parkeringsplats med betalparkering. För dig som är cykelburen finns cykelparkering utanför entrén och på innergården.

Närservice:

Tack vare Västra Hamnens stora utbud finns flertalet populära restauranger och all tänkbar service inom en 10 minuters promenad. Matbutik och de närmsta restaurangerna nås inom två kvarter.

Kommunikationer

Från och till fastigheten går flera busslinjer (5 & 8) med avgångar ca var femte minut som tar er till centralstationen på ca 10 min.
Riggaregatan 53

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder