Riggaregatan 53

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

276 - 2 000 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Bedorande havsutsikt och goda kommunikationer

Här är kontoret som medarbetarna inte vill åka hem ifrån. Att utsikten över havet från våning 4 kommer påverka er känsla på kontoret är enkelt att föreställa sig. Men denna lokal bjuder även på andra bra attribut så som högt i tak, ljusinsläpp från tre väderstäck med stora fönsterpartier, välplanerad och genomgående planlösning samt garage i huset. Från och till fastigheten går buss 5 och 8 med täta avgångar som tar er till centralstationen på ca 10 min. Ni når också centralstationen på ca 15 minuters promenad. Behöver ni större? Kontakakta oss så ser vi över vi över alternativen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 276 2 000

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4 av 7

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Med havet och Scaniaparken som granne ligger denna fastighet med dess ståtliga huskropp. Med ett gott utbud av både kommunikationer, service, restauranger och närhet till hav och park har ni det mesta man kan önska sig för att skapa en bra arbetsvardag. Ett plus är goda parkeringsmöjligheter och goda förbindelser mellan Malmö central och fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset och strax utanför fastigheten finns en generös parkeringsplats med betalparkering. För dig som är cykelburen finns cykelparkering utanför entrén.

Närservice:

Tack vare Västra Hamnens stora utbud finns flertalet populära restauranger och all tänkbar service inom en 10 minuters promenad. Matbutik och de närmsta restaurangerna nås inom två kvarter.

Kommunikationer

Från och till fastigheten går busslinjer (5 & 8) med täta avgångar som tar er till centralstationen på ca 10 min.
Riggaregatan 53

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder