Jakobsbergsgatan 22

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

195 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Mitt i kärnan av Stockholm, mellan Hötorget och Stureplan finns detta smakfulla kontor att hyra.

Ytor

  • Total yta:

    195 m2

Utförande

Byggår:

1901

Planlösning:

Välkommen till detta smakfulla kontor med fantastiskt stora fönster mot Mood-gallerian och de somrigt myllrande gågatan Jakobsbergsgatan. Lokalen har en fin mix av mötesrum i olika storlekar och ett representativt kontorslandskap, integrerat med pentry och lounge. På innergården finns härliga ytor för lunch, event och bouleturnering. Cykelgarage, mötesrum/coworking samt dusch- och omklädning i fastigheten gör detta till en lokal där man har all service man kan önska sig.

Omgivning

Omgivning/natur:

Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. I entréplan återfinns Verkstan, vår coworkingmiljön för våra hyresgäster. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.

Närservice:

I kvarteret finns all tänkbar service och handel med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.

Kommunikationer

Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.
Jakobsbergsgatan 22

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter