Jakobsbergsgatan 16

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 065 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Hyr exklusivt och nyckelfärdigt kontor i city, tillträde enligt överenskommelse

Ytor

  • Total yta:

    1065 m2

Utförande

Byggår:

2022

Våningsplan:

4

Planlösning:

Har ni behov av snabbt tillträde, flexibelt avtal eller kanske en lokal under en kortare period? Då kan vi nu erbjuda en lokal på bästa läge i city, med exklusiva materialval, stora fönster och därmed fint ljusinsläpp. Alla ytskikt är nyrenoverade och lokalen är nyckelfärdig, vilket för vår nästa hyresgäst innebär minsta möjliga arbete – det är bara att flytta in! Planlösningen möjliggör aktivitetsbaserade arbetssätt där öppna ytor och en lounge kompletteras med mindre samtalsrum, mötesrum, ytor för fokusarbete och en representativ extern del med tillhörande pentry. Självklart diskuterar vi som hyresvärd gärna arbetsplatsstrategier och de olika sätt som finns för att utforma arbetsplatser som får verksamheter att utvecklas.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Jericho ligger mitt i centrala Stockholm, mellan Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget.

Närservice:

Fastigheten har en innergård med stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum är beläget. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Moodgallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Kommunikationer

Nära till tunnelbanans stationer Östermalmstorg och Hötorget (röda och gröna linjen) samt innerstadsbussar. Promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar.
Jakobsbergsgatan 16

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter