Stormgatan 13C

Viared , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

144 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lediga lokal, beläget i det eftertraktade området Viared, erbjuder en perfekt lösning för företag som söker en lokal med hög flexibilitet.

Denna lediga lokal, beläget i det eftertraktade industriområdet Viared i Borås, erbjuder en perfekt lösning för företag som söker ett flexibelt utrymme för industri eller logistik. Lokalen är fördelad på totalt 144 kvm, varav 34 kvm utgör kontorsutrymme och de återstående 110 kvm är anpassade för industri- eller logistikverksamhet. 

Lokalen är idealiskt belägen med närhet till lunchrestauranger, vilket ger en värdefull bekvämlighet för personalen. Den goda tillgängligheten via R40 säkerställer att både leveranser och pendling sker effektivt, medan det rikliga utbudet av parkeringsmöjligheter underlättar för både anställda och besökare.

Säkerhetsaspekten är högprioriterad, vilket garanterar en trygg arbetsmiljö. Kontorsytan kommer att vara fullt utrustad för att möta behoven hos personalen, inklusive ett tillhörande pentry och toalett, vilket skapar en funktionell och bekväm arbetsplats även för de administrativa funktionerna inom verksamheten. En intern trappa ska även installeras för att lätt kunna ta sig upp till kontorsdelen. 

Den stora porten, med en imponerande höjd på 5 meter, tillsammans med en generös takhöjd i den övriga ytan, maximerar utnyttjandet och flexibiliteten i lokalens industri- eller logistikdel. Det slitstarka golvet är konstruerat för att tåla tung användning och långvarigt slitage, vilket gör denna lokal till en optimal plats för företag i behov av en kombinerad lösning för kontor och operationella aktiviteter i Borås.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 34
Lager & logistik 110

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning med tänkt kontor på entresol.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Stor markport eller dörr via entresol. Trappa som flätar samman lager-/industriytan och kontoret på entresol planet är planerat.

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till skog och sjön björken för trevliga promenader eller löprundor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter framför lokal.

Närservice:

Närhet till lunchrestauranger och servicebutiker.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser med bland annat buss nr. 20.
Stormgatan 13C

Om Parler Real Estate Partner AB

Parler erbjuder ett kvalificerat tjänsteutbud kopplat till kommersiella lokaler. Med flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen vet vi vad som krävs för att landa rätt i en lokalförmedling. Med stor entusiasm och högt engagemang tar vi oss an lokalförmedlingsuppdrag för alla typer av lokaler. Behöver du hjälp att hitta rätt lokal? Kontakta oss så hjälper vi dig kostnadsfritt att hitta din drömlokal! Vi hoppas att vi hörs!

Parler Real Estate Partner AB

Västerbrogatan 8A

503 30 Borås

parler.se

Fler annonser från Parler Real Estate Partner AB