Gimlegatan 5

Centrum , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

793 - 1 403 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Central lokal med hög flexibilitet. Gott om parkeringar och egen lastbrygga.

Denna lokal ligger centralt och erbjuder en mångsidig arbetsmiljö som är idealisk för företag i behov av flexibla och rymliga ytor. Den öppna planlösningen ger nya hyresgäster fantastiska möjligheter att anpassa lokalen efter sina specifika behov, vare sig det gäller för kontorsutrymme, showroom eller lager. Idag ligger ett slitstarkt golv i större delen av lokalen.

En av de mest framträdande egenskaperna är den egna lastbryggan med en stor port som underlättar in- och utlastning, vilket gör lokalen perfekt för verksamheter med regelbundna leveranser. Det finns även ett kontorsutrymme på entresolplan, som erbjuder en utmärkt utsikt över hela verksamheten och ger en avskild plats för administrativt arbete.

Lokalen har även en generös källaryta som kan användas för ytterligare lagring eller andra verksamhetsbehov. Med sin höga takhöjd känns lokalen luftig och rymlig, vilket skapar en behaglig arbetsmiljö.

För att underlätta för både personal och besökare, erbjuder lokalens utomhusområde gott om parkeringsplatser. Dessutom har lokalen ett bra skyltläge mot R40, vilket garanterar utmärkt synlighet och tillgänglighet, och gör det enkelt att locka både befintliga och nya kunder.

Detta är en idealisk lokal för företag som värdesätter flexibilitet, tillgänglighet och en strategisk plats för sin verksamhet. Med dess centrala adress och utmärkta faciliteter, är lokalen inte bara praktisk utan också en plats där ditt företag kan växa och utvecklas.

Övrig information

Övrigt:

Ta kontakt med oss för ytterligare information om detta objekt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 793 1 403

Ytbeskrivning

Övre planet är 793 kvm och nedre planet är 610 kvm. Möjlighet att endast hyra övre planet om 793 kvm är möjligt, men även båda planen om totalt 1403 kvm.

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Egen entré i markplan.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringar i anslutning till fastigheten. Utöver det en stor parkeringsplats på andra sidan gatan.

Närservice:

Närhet till Borås centrums utbud.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge mot R40.

Kommunikationer

Närhet till resecentrum.
Gimlegatan 5

Om Parler Real Estate Partner AB

Parler erbjuder ett kvalificerat tjänsteutbud kopplat till kommersiella lokaler. Med flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen vet vi vad som krävs för att landa rätt i en lokalförmedling. Med stor entusiasm och högt engagemang tar vi oss an lokalförmedlingsuppdrag för alla typer av lokaler. Behöver du hjälp att hitta rätt lokal? Kontakta oss så hjälper vi dig kostnadsfritt att hitta din drömlokal! Vi hoppas att vi hörs!

Parler Real Estate Partner AB

Västerbrogatan 8A

503 30 Borås

parler.se

Fler annonser från Parler Real Estate Partner AB