Sankt Eriksgatan 48

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

42 m²

Hyra

Tillträde

Omgående ef överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Fint kontor med två rum i mycket bra kommunikativt och lugnt läge med t-bana och bussar runt hörnet.

Oslagbart kommunikativt läge vid Sankt eriksgatan med närhet både till Sankt Eriksplan och Fridhemsplan med ett utmärkt serviceutbud.

Ytor

  • Total yta:

    42 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående ef överenskommelse

Utförande

Renoveringsår:

2021

Antal rum:

2

Planlösning:

Invid Fridhemsplan i mycket bra kommunikativt läge finns en lokal ledig i kulturhistorisk fastighet, Hallbergs guldfabrik. Lämpar sig främst som kontor men även mottagning för momsad verksamhet. Ytan fördelas på två rum med plats för 4-6 skrivbord En hall med plats för avhängning Ett litet pentry samt wc. Fiber finns till fastigheten. Vid snabbt tillträde erbjuds 2 månaders hyresfritt av sittande hyresgäst som har avtal tom 30/9 men har flyttat ut.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett bra läge på Kungsholmen, nära till service, kommunikationer samt närhet till parker och mysiga promenadstråk utmed Karlbergskanalen och Kungsholmsstrand. Perfekt för en lunchpromenad eller löprunda.

Företag i närheten:

Ingmar Sthlm, Single Technologies, Anis Don Demina, Sunny at Sea, Måltid i Sthlm, Hypr 10, Fotograf Pelle Lundberg, Rehabtjänst, Gadd Agentur, Matstudion Sthlm, Wilmeur Produktion,Rehabtjänst och vårdcentral.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns i närheten att hyra av Aimo och Apcoa som har flera garage i området.

Närservice:

På Kungsholmen och Fridhemsplan finns stort utbud av all tänkbar service. Västermalmsgallerian ligger rakt över gatan. Restaurang AG ligger i samma byggnad. Längs med Sankt Eriksgatan och Fleminggatan hittar ni det mesta.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. Flertalet bussar utanför porten såsom busslinjerna 1,3 och 4 . T-bana S: t Eriksplans samt Nya Odenplan pendeltågsstation finns inom gångavstånd. E4:an nås enkelt för bilburna
Sankt Eriksgatan 48

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB