Hantverkargatan 55

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

38 m²

Hyra

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Kontor, ateljé eller butik/showroom! Fin lokal överlåtes, högt i tak samt egen ingång!

Närhet till kommunikationer, Norrmälarstrand samt city. Lokal i bra läge på nedre Kungsholmen. 

Ytor

  • Total yta:

    38 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry

Ekonomi

Tillträde:

2024-07-01. Tillträde ev möjligt tidigare

Utförande

Planlösning:

Nu finns möjlighet att överta en fin liten lokal på Kungsholmen med närhet till Norr Mälarstrand och Kungsholmstorg. Kontor/byrå, studio/ateljé eller butik/showroom lokal med flera användningsområden. Idag används lokalen som kontor, för inspelning samt kurser för en Youtubekanal. Lokalen har fina ytskikt såsom golv, målning, pentry, wc samt armatur. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Ytan består främst av två rum. Direkt vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om ca 3,3 m i en öppen yta om ca 25kvm. Den andra ytan består av en mindre yta med plats för matbord alt skrivbord samt en platsbyggdförvaringsdel som kan användas som stående arbetsplatser. Ett fint litet pentry samt en wc. Utöver finns en liten platå med plats för två fåtöljer eller ett mötesbord. Hyreskontraktet överlåtes Hyra 12 298 kr/mån inkl. värme och fastighetsskatt. Moms tillkommer El och internet eget abonnemang Fiber från Ownit 1GB Kontakta mäklaren för mer information om pris samt bokning av visning.

Teknisk information

Takhöjd:

3,3 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Hantverkargatan är en mycket trevlig gata med en lång historia. Det är många förbipasserande varje dag som skall till och från sina jobb och skolor, samtidigt som gatan har ganska lite biltrafik. Lokalens geografiska läge ses av många som Kungsholmens allra bästa och mysigaste område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder trevliga promenadstråk såväl som restauranger och barer, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen. Här kan den löparsugne ta sig en löparrunda längs vattnet. Gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Längs med gatorna enligt stadens tariff. Garage finns i närområdet.

Närservice:

Hantverkargatan kantas av ett rikt utbud av trevliga butiker, restauranger och caféer. Det är nära till service såsom mataffärer, banker, Apotek, Systembolag etc. Det är ca 10 minuters promenad till Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Scheelegatan - Kungsholmens bästa restauranggata.

Skyltläge:

Bra skyltläge längs med välbesökta Hantverkargatan här rör sig människor från morgon till kväll.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. T-banestationen Rådhuset där den blå linjen passerar finns runt hörnet. På max 10 minuters gångavstånd nås Fridhemsplan där även den gröna t-banelinjen passerar. Ett flertal busslinjerna passerar i närheten av lokalen varav linje 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget) och 53 (Karolinska institutet - Finnberget) snett utanför porten. Linje 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) vid Kungsholms Torg. Linje 1 (Stora Essingen – Frihamnen) längs efter Fleminggatan. Det tar max 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.
Hantverkargatan 55

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB