Grev Turegatan 18

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

Q3/Q4 2024

Beskrivning

  • Kontor

Sekelskifteslokal på toppadress och representativ fastighet!

Välkommen till Riddaren 16, en representativ fastighet placerad mittemot Sturegallerian och granne med populära restaurang Grodan. Här tar man del av all tänkbar service utanför porten. Lokalen har två entréer från trapphuset och väl inne i lokalen finns det goda möjligheter att skapa både en extern och intern del. 5 rum i fil med stora och ljusa fönster ut mot Grev Turegatan, samtliga har dubbeldörrar om man önskar ha extra rymd mellan rummen. Bra konferensyta och 1-2 mötesrum för 4-5 personer. Trevligt pentry och totalt 3 wc i lokalen varav en med dusch. Lokalen har välbevarad fiskbensparkett och genomgående bra materialval. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q3/Q4 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grev Turegatan 18

Byggår:

1913

Våningsplan:

6 av 7

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk till och frånluft

Omgivning

Närservice:

Stort antal restauranger, caféer och butiker utanför porten. Sturegallerian mittemot lokalen och Östermalmstorg är precis runt hörnet. Ca 100m till Östermalmstorgs tunnelbana.

Kommunikationer

T-bana: Östermalmstorg, Hötorget Bussar: Flertalet innerstadsbussar runt hörnet
Grev Turegatan 18

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB