Grev Turegatan 14

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

182 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mycket trevlig lokal i en av Stockholms finaste fastigheter!

Nu finns möjligheten att hyra in sig på Ingeniörsvetenskapsakademiens fastighet som är placerad i hjärtat av Östermalm & Stureplan. Det är sällan möjligheten ges att hyra på denna adress, dessutom med förmånliga hyresvillkor. Vid porten till fastigheten så möts man av en imponerande och representativ trappuppgång. Vid lokalens entré finns en extern del med rymligt mötesrum, hall och wc. Lokalen erbjuder dessutom generösa öppna arbetsytor att kreativt kunna nyttja till både arbetsplatser och lounge. Utöver det finns ett avskiljt pentry, en till wc med dusch samt omklädningsrum. Lokalen genomgick så sent som i somras en omfattande renovering och håller hög standard. Utformningen och lokalens karaktär ger goda förutsättningar att skapa en hemtrevlig arbetsmiljö. Lokalen hyrs ut till förmånliga villkor, ca 98 500 kr / mån inklusive alla tillägg. Hör av er så berättar vi mer!

Ytor

  • Total yta:

    182 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grev Turegatan 14

Byggår:

1899

Renoveringsår:

1983

Våningsplan:

4

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service utanför porten. Utöver ett stort utbud av klassiska restauranger så blir man granne med Sturegallerian, hela dess serviceutbud samt ett antal exklusiva butiker.

Kommunikationer

T-bana: Östermalmstorg Bussar: Flertalet innerstadsbussar i närheten
Grev Turegatan 14

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB