Järnvägsgatan 37

Limhamn , LIMHAMN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

540 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
På utmärkt, synligt läge i Limhamn centrum finns nu denna fina lokal om 540 kvm belägen i entréplan. Lokalen erbjuder stora skyltfönster i trevlig fastighet och lämpar sig väl för såväl butik, kontor eller annan besöksverksamhet. Planlösningen är mixad med öppet landskap och rumsindelning, möjlighet finns att anpassa lokalen för er verksamhet. Till lokalen finns 7 parkeringsplatser på fastighetens gård. Limhamn erbjuder ett mysigt centrum som en charmig stadsdel med ett brett utbud av verksamheter.

Ytor

  • Total yta:

    540 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

På Limhamn erbjuds lugn och pittoresk miljö med närhet till Malmös citypuls. Här varvas bostäder med handel, service, grönska, kvarterskrogar och företagsamhet. Kort promenad till Limhamns torg, Hamnen, Limhamns sjöstad och Ön.

Närservice:

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer.

Kommunikationer

Promenadavstånd till bussar som snabbt tar dig in till centrala Malmö. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Parkeringsmöjligheter ges på kringliggande gator.
Järnvägsgatan 37

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB