Bolidenvägen 14

Globen/Enskede/Årsta/Vantör , Johanneshov
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

406 m²

Hyra

1 600 kr/m²/år. Förmånlig hyresnivå med avstående av besittningsskydd. Lokalen kan anpassas efter behov vilket tillkommer på hyran under avtalstiden där värden kan erbjuda upp till 3 års avtalstid. Även tillsvidareavtal är möjligt.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Kontorslokal 1 tr upp som även passar till vuxenutbildning med förmånligt kontrakt.

Förmånlig hyresnivå med löpande kontraktstid om 9 månader alt upp till ca 3 års avtal utan besittningsskydd.

Lokal med både mindre och större rum/salar för vuxenutbildning eller kontor samt pentry/kök i anslutning till matrummet med plats för tjugotal sittande under lunchen. Lokalerna är fräscha med ljusgråa plastmattor i två nyanser som ger modernt uttryck på ytorna. Flertalet fönster ger bra ljusinsläpp och installationer med belysning samt ventilation är av god standard. Två toaletter varav en som är RWC anpassad. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med hiss i trapphuset samt utehiss vid ändan av trappan utomhus på kortsidan av huvudentrén.

Övrig information

Övrigt:

Fiber finns indraget. Skylt kan sättas upp mot Bolidenvägen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 406 1 600

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med upp till tre (3) års kontrakt och därefter med 9 månaders löpande och ömsesidig uppsägningstid.

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

1600

Hyresinformation:

Förmånlig hyresnivå med avstående av besittningsskydd. Lokalen kan anpassas efter behov vilket tillkommer på hyran under avtalstiden där värden kan erbjuda upp till 3 års avtalstid. Även tillsvidareavtal är möjligt.

Utförande

Byggår:

1959

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 4

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är trevligt med mestadels kontorsbyggnader i nära anslutning samt Lindeparken bredvid för en trevlig promenad under lunchen.

Företag i närheten:

NT Solutions, Interse daglig verksamhet, TP Consulting m.fl

Parkeringsmöjligheter/garage:

Aimo har ansvaret för parkeringen och till dem kan man vända sig om man önskar hyra p-plats dygnet runt hela veckan (mån - sön). Utöver det så finns det gott om parkeringsplatser runt huset som betalas per/h. Se länk för mer info: https://www.aimopark.se/stader/johanneshov/renseriet-ab/

Närservice:

All tänkbar service hittas i Globen shopping som erbjuder bl.a. matvarubutik, apotek samt restauranger för en trevlig lunch eller middag. Hovet, Globen samt Tele 2 Arena erbjuder även flertalet intressanta evenemang och övernattning kan ske på Quality Hotel Globe.

Skyltläge:

Skylt kan sättas upp mot Bolidenvägen.

Kommunikationer

Globens T-bana med linje 19 nås på ca 4 minuters promenad och är endast fem stationer bort till T-centralen/Centralstationen. Väljer man Tvärbanan så går den med anknytning till Solna station och Sickla station. Vill man ta bussen så trafikeras hållplats Bolidenvägen, ca 2 minuters promenad, av linje 144 mellan Gullmarsplan T-bana, Älvsjö Station och Fruängen T-bana. Linje 168 går mellan Gullmarsplan T-bana och Östbergahöjden. Med bilen så finns det flera möjligheter till anslutningar då Södra länken (väg 75) knyter an till både Essingeleden (E20/E4) i väst samt Värmdöleden (väg 222) i öst. Från norr finns både Skanstullsbron samt Söderledstunneln och från söder så kommer man in genom Nynäsvägen (väg 73).
Bolidenvägen 14

Om Strandäng Fastighetsförmedling Kommersiella AB

Med personlig engagemang i varje uppdrag så är vårt mål att sätta rätt hyresgäst i rätt lokal oavsett storleken på uppdraget. Varje affär är unik och därför är det av vikt att uthyrningen av er kontorslokal, lagerlokal, butikslokal, logistiklokal eller verkstadslokal sker till rätt hyresgäst som skapar mervärde till båda parter och ser till att både hyresgästen och hyresvärden får bästa tänkbara förutsättningar när man inleder ett hyresförhållande.

Strandäng Fastighetsförmedling Kommersiella AB

SJÖLFLYGVÄGEN 35

183 62 Täby

www.strafast.se

Fler annonser från Strandäng Fastighetsförmedling Kommersiella AB