Danmarksgatan 46

Kista , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

140 - 280 m²

Hyra

Tillträde

Omgående / Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal högst upp i huset med öppen planlösning samt terrass mot Kista stationsområde och gallerian.

Kontorslokal med större del i öppen kontorslandskap med fönster mot ena långsidan samt två rum på varsin ända av lokalen för kontor, samtalsrum eller konferens. Ett av rummen leder till terrassen som delas med hyresgästen bredvid och har bra utsikt över Kista stationsområde med tunnelbanan samt Kista Galleria. Trevlig och ljus pentry vid entrén och två toaletter varav ena har dusch och är HWC anpassad.

Lokalen bredvid med liknande planlösning om ca 140 kvm kan hyras till om så önskas. Totalytan blir således 280 kvm med helt egen terrass för enskilt nyttjande. 

Lokalen med trägolv är helt öppen i sin planlösning med pentry, toalett samt förrådsutrymmen längst in. Lokalen kan öppnas upp mot den andra vid förrådet för att skapa intern genomgång.

Övrig information

Övrigt:

Fiber finns indraget i huset och till lokalen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 140 280

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med upp till 3 års avtalstid eller fram till 31/12 - 2026 och därefter med tillsvidareavtal med 9 månaders ömsesidig uppsägningstid. Ej momspliktig verksamhet är ok.

Tillträde:

Omgående / Enligt ök

Utförande

Byggår:

1983

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

4 av 4

Antal rum:

4

Planlösning:

Kontorslokal med större del i öppen kontorslandskap med fönster mot ena långsidan samt två rum på varsin ända av lokalen för kontor, samtalsrum eller konferens. Ett av rummen leder till terrassen som delas med lokalen bredvid och har bra utsikt över Kista stationsområde med tunnelbanan samt Kista Galleria. Trevlig och ljus pentry vid entrén och två toaletter varav ena har dusch och är HWC anpassad.

Teknisk information

Takhöjd:

2,4 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kista är under ständig utveckling och ett av Stockholmsregionens mest betydelsefulla område. Här tillförs moderna bostäder, nya mötesplatser och kommersiell service i form av nya restauranger, butiker, kontorsbyggnader etc i en rasande takt.

Företag i närheten:

Allians Trafiksskola, Kista Rygg & Idrottsklinik, Aqua Dental, Kista Racket Center, Kista sjukgymnastik, Next Wave Consulting Ab, Bemando AB, We Teach Sales Sweden AB m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra för tillkommande hyresgäst, kostnad 600 kr/mån exkl. moms. Besöksparkering finns med några platser och flertalet i närliggande Kista Centrum.

Närservice:

Med Kista Galleria precis invid så är servicenivån mycket bra. Flera mataffärer, systembolag, shopping samt med mångfald av restauranger så har man i princip allt man kan tänka sig precis runt knuten. Då lokalen är belägen i samma byggnad som Kista Racket Center så har man möjlighet till både badminton, bordtennis, squash, racquetball och gym i direkt anslutning.

Skyltläge:

Ja, mot Kista stationsområde.

Kommunikationer

Kista stationsområde ligger endast ca 200 meter bort och med tunnelbanans blåa linje mellan T-centralen och Akalla så har man bl.a Solna Centrum, och Fridhemsplan längs med rälsen innan man når T-centralen och därefter slutdestinationen Kungsträdgården. Från stationsområdet så kan man även ta bussar till Sollentuna, Vällingby, Mörby, Spånga och Åkersberga m.fl platser längs med vägen och bl.a så trafikerar linje 178, 179, 517, 518, 523 och 685 från Kista Centrum hållplats. Vill man ta sig till Arlanda så går flygbussen precis från hållplatsen framför Gallerian.
Danmarksgatan 46

Om Strandäng Fastighetsförmedling Kommersiella AB

Med personlig engagemang i varje uppdrag så är vårt mål att sätta rätt hyresgäst i rätt lokal oavsett storleken på uppdraget. Varje affär är unik och därför är det av vikt att uthyrningen av er kontorslokal, lagerlokal, butikslokal, logistiklokal eller verkstadslokal sker till rätt hyresgäst som skapar mervärde till båda parter och ser till att både hyresgästen och hyresvärden får bästa tänkbara förutsättningar när man inleder ett hyresförhållande.

Strandäng Fastighetsförmedling Kommersiella AB

SJÖLFLYGVÄGEN 35

183 62 Täby

www.strafast.se

Fler annonser från Strandäng Fastighetsförmedling Kommersiella AB