Gustav Adolfs torg 10

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

306 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I Valhallapalatset finns nu kontor om 306 kvm som man kan hyra.

Unik möjlighet att hyra en lokal i hjärtat av Malmös kulturarv, Valhallapalatset. 

Denna fantastiska byggnad, ritad av den berömda arkitekten Alfred Arwidius i jugendstil, har varit en ikon i Malmö sedan den stod färdig 1903. Ursprungligen byggd för hattfabrikören Axel Berling, har Valhallapalatset genomgått en respektfull restaurering för att bevara dess tidlösa skönhet och samtidigt erbjuda modern funktionalitet. 

Denna fantastiska lokal finns på våning 4 och är om 306 kvm. Oavsett din vision erbjuder Valhallapalatset flexibilitet och inspiration i överflöd.

Beläget vid det anrika Gustav Adolfs torg, är Valhallapalatset omgivet av Malmö's livliga stadsliv. Här finner du ett överflöd av restauranger, butiker och kollektivtrafik inom bekvämt gångavstånd. Detta är platsen där affärsmöjligheter möter kulturell mångfald och skapar den perfekta miljön för framgång.

Ge din verksamhet möjligheten att blomstra i en lokal som är lika unik som ditt företag. Valhallapalatset är mer än en plats att arbeta - det är en plats att skapa, inspireras och lyckas. Kontakta oss idag för att diskutera din vision och möjligheten att hyra Valhallapalatset för ditt företag. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    306 m2

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC
RWC

Dokument

Gustav Adolfs torg 10

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner