Gustav Adolfs torg 8

City , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

578 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

578 kvm kontorslokal på unikt läge. Se 360-visning!

Välkommen till det perfekta kontorsutrymmet på Gustav Adolfs Torg 8 i Malmö! Denna imponerande 578 kvadratmeters lokal är en pärla mitt i hjärtat av staden, med en oslagbar närhet till allt som Malmö har att erbjuda.

Med stora fönster som ramar in utsikten över torget och gågatan strömmar naturligt ljus in i lokalen och skapar en inspirerande arbetsmiljö. Efter en nylig och genomtänkt renovering utstrålar lokalen modernitet och stil, perfekt för det framstående företaget som söker ett kontor i toppklass.

Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och flexibilitet, samtidigt som det finns mötes- och kontorsrum för de mer privata och konfidentiella diskussionerna. Här finns utrymme för kreativitet att blomstra och affärsidéer att ta fart.

Placeringen på plan två innebär en lugn och avskild arbetsmiljö, medan närheten till tågstationen och de mest använda bussförbindelserna gör det bekvämt för både anställda och besökare att nå er verksamhet.

Det här är inte bara en kontorslokal; det är en investering i din företagsframtid. Ta steget in i det mest eftertraktade kontoret på Gustav Adolfs Torg 8 och ge din verksamhet den plats den förtjänar – mitt i hjärtat av Malmö. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva potentialen på nära håll.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    578 m2

Ytbeskrivning

Öppen planlösning med mindre kontors- och mötesrum

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Öppen och flexibel planlösning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till parker och natur.

Företag i närheten:

Stort utbud av stora kedjor och etablerade aktörer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet.

Närservice:

Allt Malmö City kan erbjuda.

Skyltläge:

Ett av Malmös bästa skyltläge med enorm fottrafik.

Kommunikationer

Flertalet busslinjer samt närhet till tågstation.
Gustav Adolfs torg 8

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner