Ängby torg 12

Norra Ängby , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

55 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt
Varmt välkomna till denna fina frisörsalong i perfekt skyltläge på Ängby Torg mitt i villaområdet i Norra Ängby. Nuvarande ägare har en stor kundstock som nästa ägare kan ta över, även mycket drop-in kunder. Bra planlösning med stor ljus salong samt extrarum för hårtvätt samt gästtoalett. Det finns även ytterligare ett rum med separat ingång och fönster som kan användas för t.ex. uthyrning till annan verksamhet eller liknande. Kontakta gärna mäklaren för mer information och bokning av en visning!

Ytor

  • Total yta:

    55 m2

Utförande

Planlösning:

Bra planlösning med öppna ytor och stora fönster mot gata. Salong med 2 frisörstolar och en reception. I det inre rummet finns handfat för tvätt av hår. Även en gästtoalett. Finns även ett separat rum med egen ingång som passar utmärkt för t.ex. uthyrning eller annan verksamhet.

Ängby torg 12

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Stockholmsvägen 22

746 33 Bålsta

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling