Knarrarnäsgatan 15

Kista , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

156 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt
Varmt välkomna till denna lokal centralt belägen i Kista med gångavstånd till centrum och tunnelbana (linje 11). Här får du moderna ljusa lokaler fördelade på 4 klassrum/utbildningsrum /kontor ( 2 mindre kontor, 1 större mötesrum samt 1 stort öppet rum) . Kök med bl.a. kyl/frys, diskmaskin, 2 mikro samt matplats. 2 toaletter varav en handikapptoalett. Det finns många parkeringsplatser utanför fastigheten och i området. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av en visning!

Ytor

  • Total yta:

    156 m2

Utförande

Planlösning:

Moderna ljusa lokaler fördelade på 4 klassrum/utbildningsrum /kontor ( 2 mindre kontor, 1 större mötesrum samt 1 stort öppet rum) . Kök med bl.a. kyl/frys, diskmaskin, 2 mikro samt matplats. 2 toaletter varav en handikapptoalett.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kista ligger i Norrort i Stockholm. Här hittar du Kista Galleria med flertalet lunchrestauranger, ett rikt serviceutbud och generösa öppettider. I stadsdelen finns stora möjligheter att vara social och nätverka. Välkommen att ansluta till löpargrupper, träna i padelhallen eller samla kollegorna för en go kart-aw i Kista Galleria. Området bjuder också in till rekreation i det gröna. Vackra Grönlandsparken ligger mitt i Kistas kontorsområde. Kista är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt och genomför nu en förvandling där företags- och bostadsområden knyts ihop. The Kloud är ett initiativ för framtidens Kista där människor, företag, konst och vetenskap ska ha plats att växa och blomstra. Det anordnas aktiviteter och pop ups på torg och platser runtom i stadsdelen. Till exempel har Kista Innovation Park skapats som en öppen plats för att utforska framtidens teknik. Som hyresgäst i Coorems fastigheter har du ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Redan idag sitter en rad större hyresgäster här, såsom Samsung, Tele2, Ericsson med flera.

Företag i närheten:

Inom promenadavstånd når du Kista centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger (foodcourt om ca 40 st mindre restauranger) med mycket generösa öppettider, 10-21 alla dagar i veckan. SERVICEUTBUD: Här finns även flertalet hotell, vårdcentraler, apotek, mataffärer och systembolaget. Även ett flertal gym/tränigscenter.

Vägbeskrivning:

Om du kommer till fots så är det enklast att ta tunnelbanan till Kista centrum och sedan promenera i ca 5 minuter. Med bil kan du köra ända fram till Knarrarnäsgatan 13 och parkera utanför. Avfart Kista från både E4 och E18.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer då du har snabb access till både E4 och E18. Gångavstånd till tunnelbana och buss. Du kan även ta buss till Helenelunds station för vidare färd med pendeltåget. Även flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Från Kista tar det endast 12 minuter att nå Stockholms City med pendeltåget. Dessutom finns ett omfattande nätverk av bussar och tunnelbanor i området, och en tvärbana planeras att bli klar år 2025. Kista har också en strategisk position med direkt anslutning till de stora motorvägarna. Med bil tar det bara 12 minuter att nå Bromma flygplats och 20 minuter att nå Arlanda flygplats.
Knarrarnäsgatan 15

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Stockholmsvägen 22

746 33 Bålsta

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling