Isbergs gata 34

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

64 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

64 kvm modern och ljus butikslokal i Docks.

Välkommen till denna exklusiva butiks- eller kontorslokal i Malmö, strategiskt belägen på Dockan. Med sina 64 kvadratmeter erbjuder lokalen en ljus och rymlig atmosfär, perfekt för företag som strävar efter en modern och inspirerande arbetsplats.

Den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna skapar en öppen och luftig känsla, vilket gör den till en optimal plats för företag som prioriterar en trivsam arbetsmiljö. Belägen på första våningen i Docks, erbjuder lokalen en imponerande utsikt över både hamn och stad, vilket ger en unik och tilltalande arbetsmiljö.

Den karakteristiska arkitekturen inte bara ger en tydlig karaktär åt området utan bidrar också till att din verksamhet sticker ut från mängden. Här finns möjligheten att skapa en inspirerande och professionell atmosfär för både butiks- och kontorsverksamhet.

Observera att lokalen är idealisk för butik eller kontor, men den är tyvärr inte lämplig för café- eller restaurangverksamhet. Tillträde är planerat till hösten 2025.

Ta tillfället i akt att bli en del av denna dynamiska och framstående miljö i Malmö. Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka en visning och upptäck potentialen i denna unika lokal redan idag!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    64 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Byggår:

2025

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen planlösning med separat köksdel och RWC.

Omgivning

Omgivning/natur:

Havsnära läge ett stenkast från city.

Företag i närheten:

Stort utbud av lokala och internationella företag som grannar. Dockan erbjuder ett stort utbud av restauranger i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet.

Närservice:

Närhet till gågatan. Även Ica Maxi, Systembolaget, frisör, skräddare och liknande service.

Skyltläge:

Bra skyltläge med fönster ut mot vattnet och promenadstråk.

Kommunikationer

Väldigt goda, gångavstånd till Malmö C.
Isbergs gata 34

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner