Jagaregatan 4

Varvsstaden , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

423 - 980 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk kontorslokal om totalt 980 kvm i Magasinet i Varvsstaden - en av Malmös mest karaktäristiska byggnader!

Nu har vi nöjet att presentera denna otroligt trevliga kontorslokal om totalt 980 kvm fördelat på två våningsplan. Lokalen ligger i den anrika Varvsstaden, där gammalt möter nytt. Här blandas industrihistoriens charm med modern arkitektur – en kontrasterande bakgrund som boostar kreativitet.

Ytorna är både ljusa och moderna samtidigt som man bevarat charmen från de äldre detaljerna. Här får ni även en mix av öppet kontorslandskap, mötesrum och samtalsrum. Det finns även stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en positiv arbetsmiljö och minskar behovet av konstgjord belysning.

Området präglas av rik företagsamhet och en närhet till både vatten och stad. I samma byggnad finner ni dragplåster som Aster och över gatan den populära lunchrestaurangen Spill. 

Varmt välkomna att höra av er för bokning av visning! 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 423 980

Ytbeskrivning

Kontoret är fördelat på två våningsplan med en interntrappa. Det finns möjlighet att enbart hyra en våning. Vån 2: 557 kvm Vån 3: 423 kvm

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Varvsstaden, en gång hjärtat av Malmös skeppsbyggnadsindustri, har förvandlats till en dynamisk stadsdel där kreativitet och innovation står i centrum. Omgiven av grönskande parker, vattenkanaler och historiska landmärken – det är en plats där varje sten, varje hörn berättar en historia. Det är här det gamla möter det nya, och tillsammans skapar de en unik miljö för framtidens visionärer.

Företag i närheten:

Oatly, AFRY, Media Evolution City, SVT, Länsförsäkringar

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringsmöjligheter i närområdet

Närservice:

Aster, Spill, Laziza, Doc Lounge, P2

Kommunikationer

Hit tar ni er enkelt via flera bussavgångar eller med en kort promenad från Malmö Centralstation
Jagaregatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner