Stubbengatan 2

Örnsro , ÖREBRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

90 m²

Hyra

Tillträde

2024-09-01

Beskrivning

  • Kontor

Här erbjuds trivsel, funktionalitet och bekvämlighet!

Varmt välkomna till denna trivsamma lokal som förhoppningsvis kan passa perfekt för just ert företags behov! Här erbjuds bland annat frächa ytskikt, smakfullt renoverat pentry och dusch. Perfekt för dig som vill ta en uppfriskande löprunda på lunchen eller har ett lite mer fysiskt aktivt arbete. Lokalen har fyra kontorsrum i olika storlekar varav ett som också skulle kunna fungera som ett konferensrum. Utöver det finns även ett förråd. Lokalen är belägen en trappa upp med egen entré. Ett stort plus är att det är lätt att parkera bilen både för era anställda och kunder! Möjlighet finns till tidigare tillträde, tidigast 15 maj 2024. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Övrig information

Övrigt:

Fin fastighet med egen restaurang på väster i Örebro.

Ytor

  • Total yta:

    90 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-09-01.

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen är idag uppdelad på entré, pentry med tillhörande pausyta och dubbla WC varav en med dusch. Fyra kontorsrum i olika storlekar samt ett förråd. I lokalen finns två fläktrum som hyresvärden behöver ha tillgång till.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Populärt område med närhet till både affärer restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fria

Kommunikationer

Bra bussförbindelser
Stubbengatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum