Stubbengatan 2

Örnsro , ÖREBRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

17 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontorshotell med lättillgängligt läge!

Nu finns möjlighet att hyra ett eller flera kontorsrum i Örnsro i storlekarna 11-17 kvm. Gemensamt pentry, WC och tillgång till konferensrum. Här sitter flertalet andra företag för er som kanske vill knyta nya kontakter. Smidigt med fri parkering precis utanför och restaurang i huset. Varmt välkomna att höra av er för visning!

Övrig information

Övrigt:

Fin fastighet med egen restaurang på väster i Örebro.

Ytor

  • Total yta:

    17 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

I entréplan finns idag tre lediga kontorsrum med tillgång till pentry, kaffemaskin och WC. En trappa upp finns idag ett ledigt kontorsrum med tillgång till pentry, kaffebryggare och WC. Samtliga rum har tillgång till ett konferensrum för tidsbokning två trappor upp (hiss finns).

Omgivning

Omgivning/natur:

Populärt område med närhet till både affärer restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fria

Kommunikationer

Bra bussförbindelser
Stubbengatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum