Bruksgatan 19

City , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

225 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Unik hörnlokal vid gågata med sex skyltfönster

128 kvm med utmärkt skyltläge i anrik fastighet

Övrigt

Nu kan vi erbjuda en attraktiv lokal i en av Helsingborgs mer kända bostadsfastigheter belägen i hörnet Karlsgatan/Bruksgatan. Fastigheten Karl XI Norra 28 uppfördes 1907 efter ritningar av Stadsarkitekten Alfred Hellerström.

Den välbevarade och kulturskyddade byggnaden ägs idag av bostadsrättsföreningen Centralpassagen. Föreningen omfattar 29 bostadsrättslägenheter. Det finns även fyra lokaler som hyrs ut av föreningen.

Den mest välbelägna lokalen är den som ligger i hörnet av Bruksgatan och Karlsgatan. Det är en unik lokal som omfattar sex skyltfönster, varav fem är extra stora med bågformad ovandel. Lokalen har två entréer, dels huvudentrén mot Bruksgatan, dels en entré mot Karlsgatan.

Lokalen har laminatgolv i gott skick. Bostadsrättsföreningen har nyligen renoverat elen, innertaket och takbelysningen. Det kommer även att installeras en ny ventilationsanläggning i lokalen.

Lokalen har drygt fyra meters takhöjd och omfattar ca 128 kvm lokalyta plus tillhörande lageryta om ca 97 kvm i källaren. Lokalen är idag indelad i tre rum varav ett mindre och två stora. Lagerytan i källaren nås via en trappa i lokalen.

Hyran uppgår f.n. till kr 336.000/år ex. mervärdeskatt (moms). Värme och "normal" förbrukning av vatten ingår i hyran. Fastighetsskatt tillkommer. Hyresgästen svarar för el. 

Bostadsrättsföreningen kommer ej godkänna restaurangverksamhet i lokalen.

För vidare information och visning v.g. kontakta Peter Borgelin 070-5903468

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 128
Lager & logistik 97

Utförande

Byggår:

1907

Antal rum:

3

Bruksgatan 19

Om Bjurfors Näringsliv Öresund

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Öresund

Stortorget 14

252 23 Helsingborg

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Öresund