Landskronavägen 14

Helsingborg , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 353 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Granne med WILLY:S och stora Coop på Råå

Två moderna lokaler om 490 resp. 863 kvm

Heden Center ligger strax norr om Råå och består av en u-formad byggnation med butik- lager och kontorslokaler. Fastigheten ligger granne med stora Coop och nyöppnade WILLY:S vilket har ökat områdets attraktionskraft. Strax söder om Heden Center ligger ICA MAXI och Systembolaget.

På Heden Center finns idag flera verksamheter, bl.a. gym, färgaffär, och en populär restaurang med "Take away".

Vi kan nu erbjuda en lokal i bra skick.

Lokal 1 omfattar 490 kvm och kan tillträdas omgående. Lokalen har entré från kundparkeringen och möjlighet till varuintag eller entré mot WILLY:S och stora Coop. Lokalen har företrädesvis öppen planlösning. Skyltfönster mot kundparkeringen. I lokalen finns även kontor, lager pentry samt wc.

Lokal 2 omfattar 864 kvm och kan tillträdas vid årsskiftet. Lokalen har skyltfönster både mot kundparkeringen och mot Landskronavägen. Varuintag på baksidan. Lokalen har företrädesvis öppen planlösning men där är avdelat för lager med tillhörande varuintag från baksidan. Därutöver finns det flera kontorsrum, fikarum, wc etc. = UTHYRD!

Området har goda kommunikationer med närhet Råå och E4/E6.

Fastigheten erbjuder goda exponeringsmöjligheter för skyltar mot Landskronavägen.

Bägge lokalerna har kyla

Fiber är indraget i lokal nr 2.

Utmärkt tillgänglighet och tillgång till gratis p-platser.

Hyresnivån är 900 kr/kvm exkl mervärdeskatt.

I hyran ingår värme och VA.

Visas efter ö.k. med ansvarig fastighetsmäklare Peter Borgelin
070-5903468

 

Ytor

  • Total yta:

    1353 m2

Landskronavägen 14

Om Bjurfors Näringsliv Öresund

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Öresund

Stortorget 14

252 23 Helsingborg

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Öresund